Om dette project

Projekt Følager er samlet set på 14.000 m2 fordelt imellem hotel på ca. 12.500 m2 med over 400 værelser, restaurant og supermarkedet på ca. 1.500 m2. Følager ligger i området ved Ny Ellebjerg station og hotellet får fuld eksponering ud til Gammel Køge Landevej, hvor der på sigt forventes at køre over 40.000 biler dagligt.

Området omkring Ny Ellebjerg Station har undergået en markant udvikling med projekter på bl.a. F.L. Schmidt-grunden og Henkel-ejendommen samt nye kreative erhverv i Kapselfabrikken.

Følager er placeret tæt ved Grønttorvet og Valby Idrætspark, som er under omdannelse til attraktive bydele med boliger, erhverv, butikker og idræt.

På Grønttorvet kommer til at ligge omkring 2.500 boliger samt butikker, cafeer og institutioner. Midt i bydelen kommer en stor park, når den nuværende torvehal rives ned.

I Valby Idrætspark skabes en idrætsby, der skal være en særlig idrætsdestination i København. Parken udvikles med faciliteter for sportsklubber, idrætsinteresseorganisationer mv., der kan bidrage gensidigt til hinanden og til et højt kvalitetsniveau i idrætslivet.

Projekt Følager udvikles for Artha Følager A/S i samarbejde med Zeso Architects som totalrådgiver.

Der pågår slutforhandlinger med lejere til både hotel og supermarked.

 

Dato