Seniorboligfælleskab i Albertslund

Propreco har udviklet 82 senioregnede boliger på over 6.300 kvm i alt fordelt på to velplacerede grunde i Albertslund, nemlig Hjørnegrunden og Stenmosegrunden. På Hjørnegrunden opføres 44 seniorboliger og på Stenmosegrunden opføres 38 seniorboliger. De vedligeholdelsesfrie boliger er skabt til at være til at betale for alle, og videreudvikles samt tilpasses af de enkelte beboergrupper og lokalområder 

Her er både 2-værelses og 3-værelses lejligheder på henholdsvis 65- og 85 kvm. Lejlighederne indeholder et rummeligt køkken, stue, et lyst badeværelse og privat altan eller terrasse til stuelejlighederne. Alle boligerne er designet med hensyntagen til eventuelle nedsatte funktionsevner og med elevator. Der er parkeringspladser og grønne fællesarealer forbundet af gennemgående stier mellem boligerne.

Her er fokus på et godt naboskab, hvor man kan man bo sammen og alligevel være sig selv. Fælleshuset benyttes som samlingspunkt for sociale initiativer såsom fællesaktiviteter, spil og middage.  

Propreco har solgt projektet til Koncenton A/S, og leverede nøglefærdigt byggeri sammen med Gråkjær som totalentreprenør medio 2020. 

 

 

Tilbage til oversigt

Areal: 6.300 m²
Udført: 2020
Status: Solgt & fuldt udlejet
Arkitekt: GPP Arkitekter
Enheder: 82 boliger

Projekt

Fællesheden Seniorboliger - 2620 Albertslund

Areal

6.300 m²

Udført

2020

Status

Solgt & fuldt udlejet

Arkitekt

GPP Arkitekter

Enheder

82 boliger